ConsultInger AB är ett konsultföretag med två anställda, Inger Wickbom (heltid) och Claes Persson (deltid) samt att vi tar in fler i företaget efter behov.
Organisationsnummer 556748-0842.

Vi har en webb butik med vackra sjalar. Att sälja dessa vackra sjalar är en fröjd för ögat och därför vill vi också att andra ska få ta del av dessa oerhört fina och vackra sjalar.

Vi var med i projekt för företagande kvinnor i Sverige och Indien och i det projektet fick vi mycket bra kontakter i Indien. Projektet gick ut på att utbyta erfarenheter mellan Svenska företagande kvinnor och Indiska företagande kvinnor. Vi hade ett nära samarbete med FICCI FLO som motsvara handelskammaren i Indien och FLO är deras Ladies organisation. En organisation som arbetar med många nivåer av företagande kvinnor i Indien. Vi startade butiken 2008. Vi säljer på nätet och vi säljer även på mässor och till företag.

Företaget sysslar i huvudsak med uppdrag till Stockholm stad starta eget och Trygghetsstiftelsen men även andra organistioner.

Corporate Information
Consultinger AB is a consulting company with two employees, Inger Wickbom (full time) and Claes Persson (part time) and that we take in more of the company as needed.

Organization number 556748-0842

The company deals mainly with advice to new businesses through start-upsCentrum in NyföretagarCentrum and Trygghetsstiftelsen.

To sell these beautiful shawls is a delight to the eye and therefore, we also want others to benefit from these extremely fine and beautiful shawls.